Showing posts with label red card. Show all posts
Showing posts with label red card. Show all posts

Wednesday, July 16, 2014

Iftar bersama ex-SKLM Lembah Klang


Alhamdulillah, tahun ini sekali lagi kami dapat berkumpul berbuka puasa bersama. Cumanya ramai yang tidak dapat hadir kali ini, hanya segelintir sahaja. Apa pun tetap meriah juga. 

Berkumpul untuk iftar adalah aktiviti tahunan geng ex-SKLM. Masa ni lah dapat berkumpul, kukuhkan ukhwahfillah, berkongsi pengalaman hidup masing-masing. 

Kalau dulu datang membawa diri, kali ni ramai dah yang datang bawa 'handbag'. hehe. Bawa isteri/suami dan anak lah. (^_^) 

Destinasi iftar tahun ini di Red Card, Bandar Baru Bangi. Buffet yang disediakan di Red Card lebih berkonsepkan western. Cabonaranya terbaik! 4 kali aku ulang ambil. hehe. Tapi menunya agak sedikit dan tidak berbaloi dengan harganya iaitu RM40. Maaf ye Red Card, jujur ni... Makanan sedap dah tapi menunya jika dilebihkan, amatlah berbaloi. (^_^)

Iftar ex-SKLM yang lepas..