Showing posts with label segmen. Show all posts
Showing posts with label segmen. Show all posts

Thursday, July 25, 2013

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!




Jumlah duit syiling adalah RM138.78

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.MyMedia-SiberGempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.ComYanty.MyFizaFantagiro,SecretOfShailaBanKami.NetAynoranur.ComAimaBabyComelLongoi.Com,SilenceBlogz.ComKacangBoy.ComCikKiwiBeritaKakiKhairul Asrol,KanvasDakwat.ComWoww.MyKopiLekatMoneyClub2uPencuriMovie.Com,BlogFyna.Com,Pena.MyBoniKacak.ComFizGraphic.ComKisahEmasPutih.Com danBulanPurnama.net

Sunday, April 15, 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA


join segmen bro Ben Ashaari lagi..(^^,) nk join? klik SINI

5 blog yang menjadi pilihan Mr.iZzo ialah :

1- Milo Suam - blog ni Mr.iZzo selalu baca sebab bayak info politik. Amik tahu gak hal politik,ikut isu semasa..xmau lah ketinggalan sangat..huhu

2- Alamirie - Blog sahabat baik Mr.iZzo...suka baca kisah hidup sahabatku ini..

3- Acidcow - Mr.iZzo suka blog ni sebab banyak pengetahuan am, banyak gambar2 pelik.

4- Roti Kaya - nk baca kisah artis, gosip terkini

5- iLuvIslam - untuk muhasah diri..tambah ilmu..

Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


mau tulis apa ya? eemmmmmmm...
pada mereka yg menuggu baju kelab blogger benashaari
harap sabar ye..baju akan start pos esok..inysaALLAH..
moga semua berpuas hati..

abg ben terbaik..thanks a lot to abg ben ashaari
tq very much! (^^,)

Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

mau join? klik gambar Ben
lagi segmen dr Ben Ashaari..
sila la meh kritik blog Mr iZzo..
jangan kutuk tau..kritik jer..
aper yg kurang..apa yg terlebih..
lai lai lai... (^^,)

Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


lagi segmen dari En. Ben Ashaari
nk join? Klik Sini

nak tulis apa pun tak tau..
tapi kali ni aku offer nk share hadiah lah..
aku nk taja hadiah sampingan..
hehehe..nape nk taja?

sebab aku series tertarik dengan apa yg Ben buat..
kerana segmen2 Ben banyak membantu aku tampil 
dalam dunia blog ni..aku dapat ramai kawan..
nak plak aku yg baru menapak ni..segmen2 Ben
banyak membantu.. TQ bro..

Thursday, June 16, 2011

PERANG BLOGGER


join segmen bro Ben Ashaari

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


join segmen Mr Ben lagi~ (^^,)
nk join? klik sini

5 BLOG PILIHAN HATI Mr iZzo

support kawanku..byk jugak kata2nya yg menarik
info2 terkini jugak ada disana..

info2 artis always Mr iZzo tahu dari situ

a lot of info n tips..teruja dgn barangan yg mahal2 giler
tak mampu kot Mr iZzo nk sebegitu rupa..hehe

banyak info menarik disini..terkini dan
macam-macam adaaaaa~

always lawat sbb aku suka download movie!! hehe

Tuesday, June 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK


Mr iZzo join segmen Ben Ashaari lg..
nk join? - Klik Sini -

yang jauh kita dekatkan..
yang dekat kita rapatkan..
yang rapat kita eratkan..
membina ukhwah sesama insan..(^_^)

Sunday, June 5, 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..


join segmen En. Ben Ashaari lagi..nk join jugak?

DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA..
blog tempat aku luahkan segala isi hati aku..
blog tempat aku mencari ilmu dan pengalaman..
blog tempat aku kongsi kisah menarik ku..
blog tempat ku catatkn kisah hidupku..
blog tempat aku berkenalan dengan rakan2 baru..
juga tempat aku menambah pandapatanku..hehe

i am a blogger.. ceeewah..hehe (^^,)

Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JE


jom join segmen abg Ben..
sebagai blogger baru..patot amik peluang ni..
tq mr.Ben~ (^_^)

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Ben Ashaari Gegar Blogger lagi..
jom join -Klik SiNi-

14 Mei akan diadakan gathering besaran blogger..
jom join..ramai2 best!
leh dapat ramai kenalan lg..
terbaik dr Ben Ashaari..
(^_^)

Monday, May 2, 2011

BEN ASHAARI CARI ENTRI BEST !


assalamualaikom semua (^_^)
Mr iZzo join lg segmen Ben Ashaari..
nk join? klik SiNi

entri pilihan Mr iZzo ialah 

kenapa pilih entri tu?
sebab entri itu mengingatkan Mr iZzo tentang pengalaman
baru dalam hidup Mr iZzo, banyak pengajaran yang Mr iZzo dapat dari perisitwa itu..
selain pengalaman duniawi, Mr iZzo jugak dapat muhasabah diri yang sangat-sangat lama..
banyak hidayah yang Allah beri pada masa itu..
banyak hikmahnya pada hidup Mr iZzo..

selain dapat memperingati diri, ia juga sedikit sebanyak memberi kesan pada pembaca..
sama-sama amik iktibar dari pengalaman Mr iZzo itu..
syukur AlhamduliLLAH

Monday, April 25, 2011

BEN CARI BLOG BARU LAH


assalamualaikom semua (^_^)
join segmen Ben Ashaari lagi..huhu
nk join jugak? klik SiNi

5 blog baru yg Mr iZzo suka :


5 blog lama yg Mr iZzo suka :

Wednesday, April 20, 2011

BEN ASHAARI suruh teka harga durian ini !


Mr iZzo join segmen Ben Ashaari..
huhuhu..jom join ! (^_^) klik sini