Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Thursday, July 25, 2013

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!




Jumlah duit syiling adalah RM138.78

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh  Fuh.My Media-Siber Gempak.Org  dan ditaja oleh penaja awesome iaitu  HairanBlog.Com Yanty.My FizaFantagiro , SecretOfShaila BanKami.Net Aynoranur.Com AimaBabyComel Longoi.Com , SilenceBlogz.Com KacangBoy.Com CikKiwi BeritaKaki Khairul Asrol , KanvasDakwat.Com Woww.My KopiLekat MoneyClub2u PencuriMovie.Com , BlogFyna.Com , Pena.My BoniKacak.Com FizGraphic.Com KisahEmasPutih.Com  dan BulanPurnama.net

Wednesday, July 24, 2013

Pemenang Ramadhan Giveaway


Selamat pagi (^_^), maaf lah yer semalam tak berkesempatan nak update pemenang.. hehe. Jadi di pagi yang indah ini Angah nak umumkn pemenang  Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set  ialah  walkstatic.blogspot.com. Tahniah ! (^_^)

walkstatic.blogspot.com
Hadiah -  Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set


Terima kasih Angah ucapkan pada yang sudi join simple giveaway ni. Tahniah pada yang bertuah. InShaAllah ada 2nd giveaway selepas ini. (^_^)





Tuesday, July 23, 2013

Ramadhan Giveaway


Sempena 14 Ramadhan 1434 ni, Angah nk bg giveaway berupa  COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET. Dah separuh Ramadhan berlalu, jadi Aidilfitri pun dah tak lama kan? haaaa, set Collogen ni InShaAllah dapat bersihkan muka, bagi muka nampak berseri-seri di Aidilfitri nanti.. (^_^). Sesuai untuk semua..perempuan boleh, lelaki pun boleh.. lagi pasal Set Collogen Plus ni baca SINI.

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

Nak dapat Set Collogen Plus? Jom...
1- Buat satu entri baru, letak header Blog Angah
2- Tajuk :- Ramadhan Giveaway by Angahjudin
3- Komen blog Angah sikit
4- Tinggalkan link entri di ruang komen entri ini (link entri tau,bukan link blog)

Tutup malam ni, pemenang akan dipilih secara random. Pemenang akan diumumkan selepas solat terawih malam ini (^_^)