Showing posts with label pukau. Show all posts
Showing posts with label pukau. Show all posts

Wednesday, May 9, 2012

Kena Pukau di KL Sentral

dah lama tak dengar kejadian pukau memukau ni..
semalam kawan AJ jadi mangsa pukau. kejadian berlaku di KL Sentral.

kawan AJ ni ke KL Sentral untuk jemput sepupu dia,
sementara menunggu sepupu dia sampai, dia lepak minum dulu di foodcourt
then, ada seorang pakcik ni datang minta derma
macam biasa kita tengok, orang datang bawa file
tunjuk gambar anak yatim, mohon bantuan...
last page pakcik tu selak file, kawan AJ ni dah tak sedar ape dah..

dia sedar je handbag dia dah selerak, wallet da kosong! kad atm da berterabur!
dia pun segera ke mesin ATM, check Maybank kosong! CIMB kosong!
semua ATM kad kosong!

HATI-HATI YE KAWAN2..MACAM2 JENIS PUKAU ADA SEKARANG NI

kawan AJ ni tak sedar setelah tengok mukasurat akhir file pakcik tu...

HATI-HATI JIKA BERADA DI FOODCOURT KL SENTRAL

KL Sentral, hati-hati jika makan di FoodCourt KL Sentral
pukau - macam2 jenis pukau ada sekarang ni..dunia akhir zaman..
zaman kebangkitan sihir